Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor paarden. Dat ik mijn passie heb kunnen combineren met mijn beroep is voor mij ideaal.

Mijn naam is Beatrijs Bunte. Na mijn opleiding als humaan fysiotherapeut heb ik in Engeland aan het Royal Veterinary College de opleiding tot dierfysiotherapeut gevolgd. Ik ben aangesloten bij zowel de Engelse beroepsorganisatie (ACPAT) als de Nederlandse beroepsorganisatie voor dierfysiotherapie (NVFD). Voor beide volg ik jaarlijkse bijscholing.

Sinds 2003 werk ik als dierfysiotherapeute voor paarden. Wat is het mooi om te zien hoe paarden door behandeling en begeleiding makkelijker hun werk kunnen doen en eigenaren kunnen genieten van hobby en sport! Door mijn eigen rij ervaring kan ik het rijtechnische aspect combineren met de fysiotherapie. Dit werkt voor mij erg plezierig in het adviseren en helpen van eigenaren en paarden.

Ik ben gespecialiseerd in revalidatie en werk op dit gebied veel samen met verschillende stallen, dierenartspraktijken en revalidatiecentra.

Daarnaast richt ik mij op preventieve controles en begeleiding van sportpaarden.

Ik werk al jarenlang samen met Beatrijs, wat de prestaties van mijn paard enorm ten goede komt.